Index

Sentralt plassert vinteropplag og lagringsplass for ditt behov Ring nå på:
920 85 605
 
Startside Inn- Utlevering Bilder Informasjon Kontakt
 
Velkommen

Opplag Oslo AS har hovedsete ved Tofte Strand Næringspark rett ved vannkanten ytterst i Oslofjorden (Oslo sør) ca. 50 minutter sør for Oslo sentrum. Tofte Strand næringspark ligger sentralt plassert mellom Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold ytterst i Oslo Fjorden.

Her disponerer vi rundt 15.000 m2 uteareal, og ca 12.000 m2 innendørs lagringskapasitet, fra helt enkle RUB haller til over 2000 m2 oppvarmet og isolert innendørs lagringsareale. Området er fyisk sperret med bom, kameraovervåket og intern aktivitet døgnet rundt sørger for at det alltid er folk på området om noe skulle dukke opp.

Her har vi eget verksted med erfarne mekanikere innen Volvo Penta, Mercruiser, Yanmarin, og kan tilby maritime/ mekaniske tjenester av god kvaltitet til gunstige priser både for innenbords og utenbords. Se under ikonet båt for nærmere beskrivelse av våre tjenester/ priser. Vi disponerer opptak for småbåter tom 24 fot og har egen dypvannsbrygge på området.
Opptak båter o. 24 fot skjer til fastsatte datoer.

Vi tar i mot fra primo oktober, og opplagsperioden varer ut mai. Vi har sommerstengt perioden juni tom august, og uavhentede opplagsobjekter vil etter kontraktens utløp (ultimo mai) bli stående over i sommeropplag og belastes sesongleie tilsvarende vintersesongen. Deretter løper automatisk en ny leieperiode for neste vintersesong etter at hallene begynner å fylles opp igjen. Opplagsobjekter vil ikke uten videre kunne hentes ut I perioden etter innlevering for inneværende sesong har startet, da det er mye logistikk forbundet med å flytte på alt som er innlevert og står foran. (Evt. må dette avklares om mulig og jobben vil belastes på times basis.)
Vi har et hundretalls klassiske- og sportsbiler i innendørs opplag. Disse blir flyttet litt på under opplaget slik de ikke står seg fast på samme sted under opplagsperioden. For en del klassiske sportsveteraner inngår en høst- og vårsjekk i opplaget. (Her tilbyr vi  bla pakkeløsninger til forskjellige sportsbil klubber - Ta kontakt)

Trykk på ikonene for å velge din kundekategori og få mer informasjon om hva vi kan tilby deg.
Galleri
Startside Inn- Utlevering Bilder Informasjon Kontakt